SAÇ KAVURMA
1 Kilo dana bonfileden hazırlana kuşbaşı et soyasosu,pulbiber,karabiber,zeytin yağıve az miktar süt ile marine edilir(ben poşetle deepfreeze bu şekilde koymuştum 2 gün sonra çıkardım ve tencerede sıvı yağ ile kısık ateşte kendi suyu ile pişmesini sağladım suyunu vermesse(ateş yüksek olabilir) su ilave edin ama kaynar su olacak indirmeden 10 dk önce halka halka 1 soğan 2-3 diş sarımsak ,sivribiber,salçalık kırmızı biber doğranır nlarında pişmesi halinde kavurmamız arzu edilen aperatifle servis edilir.
8 yorum:
ellerine sağlık arkadaşım soya sosuyla ne güzel olmuştur...
ne kadarda lezzetli görünüyor ellerinize sağlık sıcacık sevgiler
Hımm, çok nefis görünüyor.Miss gibi.Ellerine sağlık,tatlım.
Sevgiyle kal.
canım ellerine sağlık:)) harika görünüyor:))
Ellerine sağlık afiyetler olsun bereketi ile..
Sevgiler..
Eline sağlık canım kavurmaya hiç dayanamam.Bende eti kavururken biraz süt ilave ediyorum eti yumuşacık yapıyor.Sizlere afiyet şeker olsun.Sevgilerimi yolluyorum
ne güzel olmuştur ellerine sağlık
canım bır suru guzel tarıfler eklemıssın ellerıne saglık canım hersey cok guzel görunuyor.sevgıler:)
Yorum Gönder