23 Mart 2010 Salı

SAÇ KAVURMA

1 Kilo dana bonfileden hazırlana kuşbaşı et soyasosu,pulbiber,karabiber,zeytin yağıve az miktar süt ile marine edilir(ben poşetle deepfreeze bu şekilde koymuştum 2 gün sonra çıkardım ve tencerede sıvı yağ ile kısık ateşte kendi suyu ile pişmesini sağladım suyunu vermesse(ateş yüksek olabilir) su ilave edin ama kaynar su olacak indirmeden 10 dk önce halka halka 1 soğan 2-3 diş sarımsak ,sivribiber,salçalık kırmızı biber doğranır nlarında pişmesi halinde kavurmamız arzu edilen aperatifle servis edilir.

8 yorum:

FİLİZ dedi ki...

ellerine sağlık arkadaşım soya sosuyla ne güzel olmuştur...

EZGi :)) dedi ki...

ne kadarda lezzetli görünüyor ellerinize sağlık sıcacık sevgiler

bülbülünyeri dedi ki...

Hımm, çok nefis görünüyor.Miss gibi.Ellerine sağlık,tatlım.
Sevgiyle kal.

kalpkurabiye dedi ki...

canım ellerine sağlık:)) harika görünüyor:))

SeViL ( DenizFeneri ) dedi ki...

Ellerine sağlık afiyetler olsun bereketi ile..

Sevgiler..

Tarif Diyarı dedi ki...

Eline sağlık canım kavurmaya hiç dayanamam.Bende eti kavururken biraz süt ilave ediyorum eti yumuşacık yapıyor.Sizlere afiyet şeker olsun.Sevgilerimi yolluyorum

Kendimce dedi ki...

ne güzel olmuştur ellerine sağlık

TÜLİN-sihirli tatlar dedi ki...

canım bır suru guzel tarıfler eklemıssın ellerıne saglık canım hersey cok guzel görunuyor.sevgıler:)

Related Posts with Thumbnails