Bu güzel ve prarik tarifi sbeğeniyle takip ettiğim sevgili Gülcan hanımın blogunda görmüştüm.Geçen gğnde aniden birşeyler yapmam gerekince hemen denedim ve çok beğendim.Değerli arkadaşıma buradan teşekkürlerimi gönderiyorum.Yanlız ben adını biraz değiştirdim,yiyenler tadını sacarasına çok benzetti ve bende adını yalancı sacarası koydum.
Yapılışına gelince çok pratik,istediğiniz sayıda milföy hamurunu buzluktan çıkarın erimesini bekleyin.Eriyince içine bol miktarda pişmaniye koyarak ikiye katlayın daha sonra iki ucundan ters yöne doğru burkun fırın tepsisine dizip pişirin soğuyunca üzerine pudra şekeri serpin.
8 yorum:
canım benim hızına yetişmek imkansız maşallah:))gene nefis bir tarif ve benim damak tadıma uygun vee kolay arşivimde yerini aldı bile ellerine sağlık...
eline sağlık pişmaniyeli ilk duydum güzel fikir nasıl tadı :) afiyet olsun lezzetlidir eminim
Tatlım , maşallah hep böyle ol emi, yine nefis bir lezzet ellerine sağlık.
Çok kolay ama nefis bir tarif eline sağlık Bernacığım.Sevgiler..
Bernacığım, çok güzel olmuş ellerine sağlık canım.
eyvaahh ağızda pişmaniye ayrı dağılır,milföy ayrı kimbilir ne güzel bir lezzettir...eline sağlık canım..
ne kadar nefis bir lezzet olmuş bernacığım bayıldım.tadınında görüntüsü kadar nefis olduğuna emininm harikasın .
Berna konyanın sac arası tatlısına bayılırım ben ..
ellerine sağlık ..
Yorum Gönder