24 Mart 2010 Çarşamba

SUPANGLE


MALZEMELER
1 litre süt
3 adet yumurta
3 çorba kaşığı un
3 çorba kaşığı kakao
portakal kabuğu şekerlemesi(arzuya bağlı)
1 ad kare bitter çikolata
1,5 su bardağı toz şeker
1 çay bardağı fındık,fıstık,ceviz,hindistan ceviz v.s
8 adet savayer bisküvisiveya kakaolu kek


Tarifi



Tencereye sütü alın. İçine yumurta sarılarını ekleyin. Unu, tozşekeri, kakaoyu da ekleyip ocak üstünde karıştırarak pişirin. Kupların içine kedidili(savayer)koydum bençok yakıştı ama(siz arzu ederseniz evde kalmış herhangi bir kakaolu kekden bir parça koyabilirsiniz). üzerini dilediğiniz şekilde süsleyebilirsiniz ben antepfıstığı ve madlen çikolata ile süsledim.

4 yorum:

kalpkurabiye dedi ki...

bayıla bayıla yaptığım aynı şiddetle de yediğim şahane bir lezzet ellerine sağlık bitanemm..

umutluhayat dedi ki...

sağolasın canım

Bulbulunyeri dedi ki...

Canım,
ellerine sağlık. Çok güzel görünüyor. Olsa da yeseydim....
Sevgiyle kal.

Sevil Şahin dedi ki...

canım benim spanglen nefis olmuş afiyet bal olsun tatlım .

soft bowl için bırakmış olduğun yoruma teşekkür ederim fıstığım
konyada bayilerimiz var oradan temin edebilirisn bvereceğim linki incele olurmu canım
http://www.softbowl.com/sales_points.asp

sevgiler

Related Posts with Thumbnails