18 Haziran 2010 Cuma

HASTALIK,TAVUK SUYUNA ÇORBA VE HOŞ BİR SÜRPRİZ


Maalesef umutçuğum geçtiğimiz pazartesi gününden beri rahatsız,öksürükle başladı,hapşırık ve burun akıntısıyla devam etti,öksürüğün yerleşmesinden korkuyorum.Çokta iştahsız oldu,zaten zorla yerdi,artık hiç yemmiyor.İki gündür bende oğlumdan kaptım şifayı aynı şikayetler bendede nüksetti,dün gece sabahladım öksürmekten uyuyamadım.Meğer yaz nezlesi daha kötüymüş bir türlü geçmiyor.

Bu arada hep tatsız şeyler olmuyor hayatımızda,canım yeğenim Utkucum üniversiteden mezun oldu,genç pırıl pırıl bir mühendis artık.Bugün kep attılar.Onun adına çok mutluyum.Umarım iş konusundada yolu açık olur.

Bugün yaşadığım başka bir hoşluk ise beni çok mutlu eden bir sürpriz oldu.Zafer ablacığıma hiç yabancı değilsiniz.Sık sık o doyumsuz lezzetlerini yayınlarım.Ablacığım Ankarada biz ise Konyada yaşıyoruz.Bugün sürpriz yapmış ve Konyaya geldi.Ailece çok mutlu olduk.Böyle sürprizlere bayılıyorumHoşgeldin ablacım.seni çok seviyorum.

Akşam akşam çenem düştü neyse tarife geçelim.Umutum hastalandığı gün yapmıştım.ama maalesef bir kaşık bile almadı.Ben bu çorbaya hasta çorbası diyorum.



İki tane tavuk butunu haşladım.tavukları lime lime parçaladım.Bir tencerede bir kaşık un ve biraz sıvıyağı kavurdum üzerine tavuk suyu ve birazda su ilave ettim.Tavuk parçalarınıda ekledim.Birazda tel şehriye attım.Biraz kaynayıp piştikten sonra servis yaptım.

11 yorum:

Unknown dedi ki...

Canım çok geçmiş olsun.Maalesef çocuklar hasta olmadan büyümüyor.En çok da huy değiştirmeleri kötü oluyor.Genç mühendisin Allah yolunu açık etsin
sevgiler

umutluhayat dedi ki...

maalesef canım çok huy değiştiriyorlar,neyse umarım en kısa zamanda iyi olur.güzel dileklerin için teşekkürler.sevgilerimle

Bir Dut Masalı - nUnU dedi ki...

çok geçmiş olsun yaz ünleri zor oluyor ne yazıkki,
çorbalar şifa olur dilerim :]

çok sevgiler

Unknown dedi ki...

Çok geçmiş olsun. Büyükler neyse de çocuklar hasta olunca kötü oluyor. Bir an önce iyileşir inşallah.

hdidem95 dedi ki...

canım geçmiş olsun allah şifa versin bundan başka haberler çok güzel darısı bizim yavrularımıza inşallah mühendisimize hayat yolunda başarılar diliyorum ayrıca allah ablandan ve tüm sevdiklerinden ayırmasın canım çorbamı mükemmel ellerine sağlık sevgiler

Atike Momini Ziya dedi ki...

canmn içi,çook geçmiş olsun. Allah acl şifalar versin ia. bilirim çocuklar hasta olunca anneler ne hisseder :( bazen bizimde başımıza geliyor. Allah acılrını göstermesin ia. Acilinden şifalar versin ia.

canmcm, güzel sözlerin ve desteğin için çook teşekkür ederim.
içten sevgilerimle...

çeşnici Handan dedi ki...

Bernacığım, geçmiş olsun. Yazın hastalık daha zor oluyor. Çorba çok güzel ellerine sağlık canım.

Bir Dilim Aşk dedi ki...

Canım blog ödülün var, siteme beklerim. Sevgilerimle...

Meleğin Mutfağı dedi ki...

canım çok geçmiş olsun, Allahtan acil şifalar diliyorum.. yapmış olduğun çorba da inş. şifa olur. sağlıklı güzel günler dilerim...:)))))

Cafe Pepela dedi ki...

Merhaba.
Oğlunuza geçmiş olsun gülüm..
Onların canına acı,hastalık değince biz bin katı kavruluyor şefkat ve annelikle..
Rabbim şifa versin diyelim..
Blogunuza ilk gelişim,yeniyim..
Bu güzel çorbayı görünce,yazmadan edemedim..

Sevgilerimle :)

susamcorekotuFeriha dedi ki...

sevinçlerini paylaşıyorum,acil şifalar dilerim bende aynı hastalıkla uğraşıyorum ama geçiremedim bir türlü:(

Related Posts with Thumbnails