13 Mart 2010 Cumartesi

FIRINDA ALABALIK

  Fırında alabalık yaptım ancak balıkçı biraz canımı sıktı.Balıkları temizledikten sonra kafasına göre şeritler halinde parça pinçik kesmiş.Halbuki ben balığı tüm severim.Bu şekilde görüntüsü pek hoş olmadı ama tadı güzeldi.

balıklaı yıkadıktan sonra borcama dizdim.tuz ve kekik serptim.Üzerine halka soğanlar ve sarımsaklar döşedim.2 domatesi rondoda çekip biraz sıvıyağla karıştırıp balıkların üzerine döktüm.Fırında pişinceye kadar tuttum.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Bernacığım,
elinize sağlık,çok lezzetli ve sağlıklı bir tarif,hayırlı geceler,sevgilerimle...

zafer dedi ki...

ellerine sağlık canım harika olur fırında balık ohh canım çekti bendemi yapsam yarın tarifler ve mezelerde harika evet evet bende yapacağım.

Unknown dedi ki...

Canim arkadasim ama bunlarin hepsi cok güzel, patateslerin, baliklarin, salatalarin.... Ellerine saglik... Bu arada bosver balikciya da kizma.... Affedelim gitsin.... Sevgilerimle mutlu pazarlar

iremlemekanlar dedi ki...

Selam meslektaşım bizlerde bankacıyız:) yorumunuzu görünce sitenize geldim iyiki de geldim hoş olan tatlar paylaşmışsınız bizimle ellerinize sağlık tarifleri en kısa sürede ekliyeceğim sevgiler gönderiyorum konyaya iyi haftalar

umutluhayat dedi ki...

hayatcemresi,zafer ablacım ve filizcim çok teşekkürler.iemlemekanlar hoşgeldin canım sevgiler

Related Posts with Thumbnails