6 Eylül 2010 Pazartesi

TATİL İZLENİMLERİM


Evet tatil bitti.Evimize döndük.ama iki gün sonra bayram için Ankaraya gideceğiz.Bayram dönüşü yine yeni tariflerimle beraber olacağım sizlerle.Tatil tabiiki çok güzeldi ama sizlerle burada birşeyler paylaşmayı çok özledim dört günde.



Tahmin edeceğiniz gibi tatilde en çok eğlenen tabiiki Umut Bey oldu.Doyasıya yüzdü,atladı,zıpladı,lunaparka gitti,ama maalesef en son gün biraz ateşlendi.Şimdi iyi şükürler olsun.


Kaldığımız otel side Suenoydu,çok güzel bir otel,tavsiye ederim.Ayrıca otelde her hafta dönüşümlü olarak Sibel Can ve Ebru Gündeş konserleri oluyor.Biz Ebru Gündeş konserini izledik.Çok güzel bir organizasyondu.Ebru Gündeşin güzel sesi ise bize hoş bir tatil akşamı yaşattı.













veee şimdide bir yemek blogu yazarı olarak yemeklerrrrr















9 yorum:

Unknown dedi ki...

:))) Woooowww Antalya'daydınız yani,memleketimizde.Bu otele ben de gittim geçen yıl,ve önümüzdeki günlerde turizm sezonu sonuna doğru tekrar gidicez inşallah.Herşeyiyle harikaydı,yemekleri,havuzları, fotoları görünce hatırlayıverdim:) çok güzel geçmiştir eminim..Nice nice tatillere çıkman dileğimle..Şimdiden de hayırlı bayramlar..

Unknown dedi ki...

valla resimleri görünce bir tatil yapasım geldiki anlatamam

esra dedi ki...

hoşgeldin bernacığım..tatile gittiğini bilmiyordum okullar acılmadan bi kacamak daha iyi olmuş...bende bu aralar mutfak tadilatıyla uğraşırken ramazanın sonu geldi....tekrar hoşgeldin..

çeşnici Handan dedi ki...

Bernacım, hoşgeldin canım ne güzel bir tatil geçirmişsiniz. Umutcum da ne mutlu olmuş. Sevgiler.

Unknown dedi ki...

Bernam hoşgeldin canım tatilinin güzel geçmesine sevindim güzel bir yer olduğu resimlerden de belli bende Umut un yerinde olmak isterdim canım yaaa:)) ne çok eğlenmiştir:)
Allah tekrarını nasip etsin sevgiler

Meleğin Mutfağı dedi ki...

tatilden hoşgeldiniz canım, bu harika fotolardan çok güzel bir tatil geçirmişsiniz ne güzel.. okullar açıkmadan aslında bir tatil bizim içinde iyi olurdu ama kısmet.. tekrar hoşgeldiniz canım...

NEŞELİ MUTFAK dedi ki...

HOŞGELDİNİZ BERNACIĞIM..

TATİL İNSANI ACAYİP MOTİVE EDİYOR..POZİTİF ENERJİ İLE DOLUYOR İNSAN .MUTLAKA GİTMEK GEREK..ANTALYA ZATEN CENNET TATİL KONUSUNDA ..OTELDE BAYAĞI GÜZELMİŞ..
:)
SEVGİİLER

mintinin dünyası dedi ki...

bernacım maşallah yokluğumda tatil bile yapmışsınız.en çok umutun işine yaramış sanırım.nasıl mutlu olmuştur o güzelim gözleri.öpüyorum onu çok.sevindim senin adına canım.tekrardan iyi bayramlar

zafer dedi ki...

harika bir mekan çok beğendim seneye oradayız hepberaber inşallah:)))

Related Posts with Thumbnails