17 Nisan 2010 Cumartesi

FRAMBUAZLI İRMİKLİ PUDİNG

Bu nefis tatlımızda marifetli blog yazarımız Zafer Ablama ait.Harika  görünüyor.Canım ellerine sağlık.

3 su bardağı süt



6 çorba kaşığı ince irmik


6 çorba kaşığı şeker


1 paket vanilya


15-20 ad frambuaz


süslemek için frambuazım yetmedi böğürtlen kullandım


YAPILIŞI:


süt,irmik,şeker tencerede koyulaşıncaya kadar pişirelim,içerisine vanilya ve frambuazları koyup kalıplra dökelim buzdolabında en az 6 saat dinlendirelim benim o kadar beklemeye zamanım olmadı beklese daha muntazam çıkıyor kalıplardan süsleyip afiyetle yiyiyoruz.

7 yorum:

mehtap kuzucu dedi ki...

bernacığım.... sabah sabah bu ne ya..:)))bu nefis görüntüden sonra başka bişey yenmez artık ...harika olmuş tadını artık zaferciğim gelince yaptırtıp öyle deneyeceğim , bu nefis pudingi bizlerle paylaştığın için çok teşekkürler,zaferciğiminde ellerine sağlık...

BEYZA dedi ki...

Eline sağlık, yetişemiyorum bu tariflere hangisini yapsam şaşırıyorum.

susamcorekotu dedi ki...

nefis,insanın canını çektirecek cinsten ama ben sabırlıyım :))sevgiler

Gönülünce dedi ki...

Harika süslü bir tatlı olmuş ellerinize sağlık...
Sevgiler...

çeşnici dedi ki...

Ellerine sağlık. Çok güzel bir tarifolmuş.İyi pazarlar.

susamcorekotu dedi ki...

canımm sana hem mutlu hem umutlu:) pazarlar dilerim

aldigikadarun dedi ki...

sunumunuzda cok sık olmuş eminim tadı da öyledir ellerinize sağlık...sevgiler

Related Posts with Thumbnails