15 Mart 2010 Pazartesi
ZEYTİNYAĞLI BARBUNYA
Zeytinyağlı barbunya en sevdiğim yemeklerdendir vede bu akşamki yemeğim aynı zamanda.EE kilolara dikkat edeceğiz ya bugün hafif birşey yapıyım dedim.
Ben bugün ilk kez hazır haşlanmış barbunya kullanarak yaptım.Malum bu mevsimde barbunya bulmak zor,buzluktada kalmadı artık.Kuru barbunyayı da sevmem.Haşlanmış barbunya aldım ve çok beğendim ,pratik oldu.
Önce bir saoğan ve iki diş sarımsağı zeytinyağında kavurdum,yarım kaşık salça ekledim,küp doğranmış havuçlarıda ekledim.Hepsi bir güzel kavrulduktan sonra ,barbunyaları ilave ettim,yarım limon suyu ve 2 domates rendesinide ekledikten sonra bir bardakta su koydum ve pişirdim.Çok güzel oldu:)
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
10 yorum:
ellerinize sağlık.çok severim barbunyayı.sevgiler.
Canimmmm... Ellerine saglik.... Barbunya`nin kivami tam sevdigim gibi.... Rengi de öyle... Afiyetler olsun...Sevgilerimle,
en sevdiğim tatlardan biriridir. ellerine sağlık afiyet bal olsun
bu aralar yogunluktan uğrayamaz oldum kusuruma bakma olurmu canım
güzel bir hafta diliyorum
sevgiyle kal
Merhaba. Nefis görünüyor, ellerinize sağlık. Çok severim, uzun zamandır pişirmiyordum, özlemişim. Afiyetler olsun. Sevgiler.
canım benim sayfama bırakmış oldugun yoruma çok teşekkür ederim
güzel bir hafta dilerim
sevgiler
Zeytinyağlıların içinde en sevdiklerim arasındadır. Pek de nefis görünüyor canım, ellerine sağlık.
kim sevmez ellerine sağlık
Eline Sağlık Berna, Çokk güzel görünüyor.
M. Orhan
yanına pilav ne güzel lezzet bende buzluktakileri bitirmeye çalışıyorum sana birazını yolluyayım bari:))
sevgilerimle
ellerine sağlık bende çok severim.
Yorum Gönder