İMAM BAYILDI
4 Patlıcan
4 küçük soğan
2-3 diş sarımsak
domates
maydanoz
biber
zeytinyağı
Yapılışı
patlıcanları alacalı soyun,halka halka kesip yarım saat tuzlu suda bekletilir.Daha sonra süzülüp kızgın yağda kızartılır.Bir kaba dizlir.Soğan ve sarımsak yemeklik doğranarak 2-3 kaşık yağda sotelenir.küp doğranmış domates ve biber eklenir.sotelendikten sonra patlıcanın üzerine yayılır.domates ve biberlerle süslenir.üzerine biraz su dökülerek ocakta pişirilir. soğuyunca Maydanozla sü
slenerek servis yapılır.
maide ablanızın ellerine sağlık
YanıtlaSilyiyenlerede afiyet olsun.
Canım,
YanıtlaSilailene hoş geldin diyorum. Ellerine sağlık ablanın.
Sevgiyle kal.
Her iki tarifde çok sevdiğim lezzetler yapanın ve tarifi yazanın eline sağlık diyorum.Sevgiler
YanıtlaSilmaide ablanın ellereine sağlık.muhabbetniz bozulmasın inşallah
YanıtlaSiloh oh oh maşallah maşallahh maşallahh ne güzel tarifler böyle bunlar.. afiyet bal olsun sizlere canım benimm:))
YanıtlaSilEllerinize,emeğinize sağlık. Her ikiside çok leziz görünüyor.
YanıtlaSilSaygılar.
ikiside ayrı güzel olmuş ablanın ellerine sağlık Bernacığım sevgiler canım
YanıtlaSilBernacığım işlerimden kaç gündür uğrayamadım.Önce annenlere hoşgeldin ellerine emeklerinize sağlık güzel sofralarda ağırlanmak çok güzel.Sevgiler
YanıtlaSilHer ikisini de çok severim. Yapanın da, yayınlayan senin de ellerinize sağlık.
YanıtlaSilNefis lezletli tarif ikiside ellerine saglik canim ablanin Sevgiler canim öptüm.
YanıtlaSilEllerinize saglik, her ikisi de harika olmustur eminim.
YanıtlaSilSevgilerimi gonderiyor, guzel bir hafta sonu diliyorum.
mahideciğimin ellerine sağlık çok nefis görünüyor,tabiiki sizlerede afiyet olsun...
YanıtlaSilgüzel dileklerin için çok tşk ediyorum.tariflerde harika ellerinize sağlık....
YanıtlaSilablanızın ellerine sağlık canım afiyetler olsun sevgiler
YanıtlaSil