100 gr margarin
1 çay bardağı pudra şekeri
1 çay bardağı buğday nişastası
yarım su bardağı isteğe bağlı olarak toz fındık
1 yumurta
1 vanilya
yarım paket kabartma tozu
2 su bardağı un
ARA KREMASI
1 kutu krema
1 krem şanti
Üzeri için
dr.oetker glazur
YAPILIŞI
Hamur malzemeleri iyice yoğurularak çok katı olmayan bir hamur elde edilir.
Merdane il açarak bardakla kesilir.
170 derece fırında hafif pembeleşene kadar pişirilir.
Krema ve şanti mikserle çırpılır ve soğuyan bisküilerin arasına sürülür.
üzerine eritilmiş glazür dökülür.
Çok lezzetli olmuşlar ellerine sağlık sevgiler...
YanıtlaSilNefisss görünüyor,ellerine sağlık arkadaşım.
YanıtlaSilçok beğendim canım.ellerine sağlık.sevgiler.
YanıtlaSilÇok güzel olmuş Bernacım ellerine sağlık.
YanıtlaSilÇok güzeller ellerine sağlık
YanıtlaSilNe güzel kurabiyeler bunlar. Ellerine sağlık..
YanıtlaSilBernacım, çok şık duruyorlar, ellerine sağlık canım:)
YanıtlaSilsüper görünüyor ellerinize sağlık
YanıtlaSilMükemmel görünüyor. teişekkürler :)
YanıtlaSilŞeyda...