Milföy adeta çağımızın bir mucizesi,hem tadı güzel,hem pratik.İçine ne koyarsan farklı bir lezzet oluyor.
Bu tarifimizde ben evde kalan fazla muzları değerllendirdim.
Malzemeler
dilediğiniz kadar milföy
her kareye yarım muz gelecek şekilde muz
biraz toz şeker
ceviz
karamel sos veya çikolata sos
üzerine sürmek için yumurta sarısı
Milföy hamurları eriyip şekil alacak şekle gelince her bir kareye yarım muz konulur muzun üzerine toz şeker serpilirve yarım kapatılır.yumurta sarısı sürülüp pişirilir.Sunum yapılırken sos dökülür cevizle süslenir.
nefis nefisss.ellerine sağlık canım.uzanıp alasım geldi şimdi.sevgiler.
YanıtlaSilEllerine sağlık değişik bir fikir.Hiç aklıma gelmezdi.
YanıtlaSilsevgiler
Çok güzel görünüyor canım ellerine sağlık hemde pratik.
YanıtlaSilEllerine sağlık,hafif ve leziz bir tatlı olmuş..
YanıtlaSilkaramel cavarı var burda... hem de çıtır çıtır milföyle birleşmiş, muh te şem olmuş eline emeğine sağlık. kal sağlıcakla emi ...
YanıtlaSilbomba gibi bir tatlı olmuş bu.Bugün gördüğüm güzel muzlu tariflerden biri daha.Eline sağlık..
YanıtlaSilSuper bir tatli olmus bu:) elinize saglik..
YanıtlaSilİster tatlı, ister tuzlu.. Gerçekten mucize. Ellerine sağlık Bernacım.
YanıtlaSil