Sayfalar

16 Haziran 2010 Çarşamba

ŞAKŞUKA

malzeme
3-4 adet patates
2 -3adet kabak
2-3 adet patlican
5-6 adet çarliston biber(varsa 1-2 adet taze kırmızı biber)
3-4 adet domates(çok küçük doğranıp biraz sıvıyağ , bol dövülmüş sarımsak ve tuz konulup suyunu ekinceye kadar pişirilir)



bütün sebzeler küçük doğranıp kızartılır karıştırılıp servis tabağına alınır üzeri domates sosu ile kaplanır saımsaklı yoğurt ile birlikte afiyetle yenir.

4 yorum:

  1. Yazın vazgeçilmez lezzetidir
    ellerıne sağlık afiyetler olsun bereketi ile..
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. mmmm nefis görünüyor canım ellerine sağlık..

    YanıtlaSil
  3. yaz yemekleri çok lezzetli çooook:)
    şifa olsun sevgiler

    YanıtlaSil
  4. berna hanım şakşukayı çok severim sizin yaptığınızda çok güzel görünüyor tadida öyledir mutlaka afiyetler olsun...

    YanıtlaSil

düşünceleriniz benim için önemli,vakit ayırdığınız için teşekkürler......