Bu nefis tatlımızda marifetli blog yazarımız Zafer Ablama ait.Harika görünüyor.Canım ellerine sağlık.
3 su bardağı süt
6 çorba kaşığı ince irmik
6 çorba kaşığı şeker
1 paket vanilya
15-20 ad frambuaz
süslemek için frambuazım yetmedi böğürtlen kullandım
YAPILIŞI:
süt,irmik,şeker tencerede koyulaşıncaya kadar pişirelim,içerisine vanilya ve frambuazları koyup kalıplra dökelim buzdolabında en az 6 saat dinlendirelim benim o kadar beklemeye zamanım olmadı beklese daha muntazam çıkıyor kalıplardan süsleyip afiyetle yiyiyoruz.

bernacığım.... sabah sabah bu ne ya..:)))bu nefis görüntüden sonra başka bişey yenmez artık ...harika olmuş tadını artık zaferciğim gelince yaptırtıp öyle deneyeceğim , bu nefis pudingi bizlerle paylaştığın için çok teşekkürler,zaferciğiminde ellerine sağlık...
YanıtlaSilEline sağlık, yetişemiyorum bu tariflere hangisini yapsam şaşırıyorum.
YanıtlaSilnefis,insanın canını çektirecek cinsten ama ben sabırlıyım :))sevgiler
YanıtlaSilHarika süslü bir tatlı olmuş ellerinize sağlık...
YanıtlaSilSevgiler...
Ellerine sağlık. Çok güzel bir tarifolmuş.İyi pazarlar.
YanıtlaSilcanımm sana hem mutlu hem umutlu:) pazarlar dilerim
YanıtlaSilsunumunuzda cok sık olmuş eminim tadı da öyledir ellerinize sağlık...sevgiler
YanıtlaSil