Sayfalar

17 Nisan 2010 Cumartesi

FRAMBUAZLI İRMİKLİ PUDİNG

Bu nefis tatlımızda marifetli blog yazarımız Zafer Ablama ait.Harika  görünüyor.Canım ellerine sağlık.

3 su bardağı süt



6 çorba kaşığı ince irmik


6 çorba kaşığı şeker


1 paket vanilya


15-20 ad frambuaz


süslemek için frambuazım yetmedi böğürtlen kullandım


YAPILIŞI:


süt,irmik,şeker tencerede koyulaşıncaya kadar pişirelim,içerisine vanilya ve frambuazları koyup kalıplra dökelim buzdolabında en az 6 saat dinlendirelim benim o kadar beklemeye zamanım olmadı beklese daha muntazam çıkıyor kalıplardan süsleyip afiyetle yiyiyoruz.

7 yorum:

  1. bernacığım.... sabah sabah bu ne ya..:)))bu nefis görüntüden sonra başka bişey yenmez artık ...harika olmuş tadını artık zaferciğim gelince yaptırtıp öyle deneyeceğim , bu nefis pudingi bizlerle paylaştığın için çok teşekkürler,zaferciğiminde ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  2. Eline sağlık, yetişemiyorum bu tariflere hangisini yapsam şaşırıyorum.

    YanıtlaSil
  3. nefis,insanın canını çektirecek cinsten ama ben sabırlıyım :))sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Harika süslü bir tatlı olmuş ellerinize sağlık...
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. Ellerine sağlık. Çok güzel bir tarifolmuş.İyi pazarlar.

    YanıtlaSil
  6. canımm sana hem mutlu hem umutlu:) pazarlar dilerim

    YanıtlaSil
  7. sunumunuzda cok sık olmuş eminim tadı da öyledir ellerinize sağlık...sevgiler

    YanıtlaSil

düşünceleriniz benim için önemli,vakit ayırdığınız için teşekkürler......