tag:blogger.com,1999:blog-712777920171104017.post7040860948982170833..comments2023-09-19T16:42:00.833+03:00Comments on umutluhayat: ÇORBA ÜZERİNE KITIR EKMEKLERumutluhayathttp://www.blogger.com/profile/11568922072655339698noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-712777920171104017.post-29746681390871226952010-04-12T18:05:00.974+03:002010-04-12T18:05:00.974+03:00Ekmeklerin en güzel değerlendirilmiş hali...Saklam...Ekmeklerin en güzel değerlendirilmiş hali...Saklama şeklide çok şık emeklerinize sağlık...<br />Sevgiler...Gönülüncehttps://www.blogger.com/profile/02050363902807097499noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-712777920171104017.post-884865380169237102010-04-12T12:26:22.218+03:002010-04-12T12:26:22.218+03:00bernacım ellerine sağlık nefis oluyor çorbalarla h...bernacım ellerine sağlık nefis oluyor çorbalarla heleki domates çorbası ile:)) birde evde döner yapmak istersen onun altında da çok güzel oluyor:))kalpkurabiyehttps://www.blogger.com/profile/09815836454652181311noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-712777920171104017.post-86519054426661272202010-04-12T08:28:28.847+03:002010-04-12T08:28:28.847+03:00Canım,
ne güzel yapmışsın. Ülkemde ki, ekmek israf...Canım,<br />ne güzel yapmışsın. Ülkemde ki, ekmek israfını düşününce ne güzel örnek olmuşsun. Fırınladıktan sonra, ezince galeta unu olarak da kullanabilirsin.<br />Sevgiyle kal.Bulbulunyerihttps://www.blogger.com/profile/15574457709878901855noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-712777920171104017.post-32386297599429184872010-04-12T00:04:41.200+03:002010-04-12T00:04:41.200+03:00Biz bayat ekmekleri ıslatıp yabani güvercinlere at...Biz bayat ekmekleri ıslatıp yabani güvercinlere atıyoruz. Alıştı Hayvancıklar bekliyorlar ekmekleri atmamızımorhanphttps://www.blogger.com/profile/09000172896018440355noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-712777920171104017.post-40713771176783579352010-04-11T23:19:23.953+03:002010-04-11T23:19:23.953+03:00zaferciğim kuşlarımın hakkınıda ayırıyorum,çünkü o...zaferciğim kuşlarımın hakkınıda ayırıyorum,çünkü o kadar alıştılarki yıllarca camın önünde beklerler.ama bu fırınlanmış çorbalık ekmekler çok nefis oluyor hele birde kızarmış tereyağında çevrilip üzerine nana,karabiber ve pulbiber konulunca harika oluyor çok uzun sürede saklanabiliyor...mehtap kuzucuhttps://www.blogger.com/profile/07578245867620262523noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-712777920171104017.post-87152527451362419082010-04-11T22:37:35.245+03:002010-04-11T22:37:35.245+03:00ne kadar güzel bir fikir bende çok severim çorbanı...ne kadar güzel bir fikir bende çok severim çorbanın yüzünde kıtır ekmeği ama benim kuşlardan bayat ekmek kalmıyorki:))zaferhttps://www.blogger.com/profile/09658087771308574327noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-712777920171104017.post-44675058114686494112010-04-11T22:32:19.342+03:002010-04-11T22:32:19.342+03:00çok güzel bir fikir hakkatten. bayat ekmekler değ...çok güzel bir fikir hakkatten. bayat ekmekler değerlendirilmiş olur ... sevgilerevra ilehttps://www.blogger.com/profile/18153905529315585432noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-712777920171104017.post-51000789421719169342010-04-11T22:25:53.377+03:002010-04-11T22:25:53.377+03:00Ellerinize sağlık. Bayat ekmekleri bende değerlend...Ellerinize sağlık. Bayat ekmekleri bende değerlendiriyorum. Önce sizinde yaptığınız gibi fırınlıyorum. Sonra üzerine ılık tavuk suyu ve sarmısaklı yoğurt gezdiriyorum. Tereyağlı kırmızı biberide en üstte koyup afiyetle yiyoruz.<br /><br />Saygılarımla.fuat gencalhttps://www.blogger.com/profile/10510790024758671745noreply@blogger.com