malzeme ve yapılışı
adet orta boy kabak renelenir,1/2demet taze nane,4-5 adet ince doğranmış taze soğan,1/2demet dereotu,maydanoz,2 adet yumurta,2 kaşık yoğurt(susuz),1 çay bardağı kadar rende kaşar,4-5 kaşık un(ben kekun kullandım daha iyi kabardı)tuz,karabiber,pulbiber ve kuru nane hepsi iyice karıştırılıp,yağlanmış tepsiye(küçük borcam tepsi büyüklüğünde)konulup 200 derecede pişirilir,.

bernacımm ellerine sağlıkk kesinlikle daha hafif oluyor bende çok seviyorumm:))
YanıtlaSilCanım,
YanıtlaSilEllerine sağlık, mücver nefis görünüyor.
En güzeli fırında pişirmek, hem uğraştırmıyor, hemde çok hafif oluyor.
eline sağlık canım benim,çok sağlıklı ve güzel olmuş...sevgiler
YanıtlaSilBernacığım, harika olmuş börek gibi duruyor tam öğlen vakti nasıl da canım çekti. Ellerine sağlık canım.
YanıtlaSilhmmm ellerine saglik arkadasim bende daha dun yapmistim misafrlerime nefis ve hafif oluyor...
YanıtlaSilEllerinize sağlık. Çok leziz görünüyor.
YanıtlaSilSaygılar.
Ellerinize sağlık, harika bir lezzet gerçekten. Afiyet olsun.
YanıtlaSilSevgiler.
Çok nefis bir görüntü eminim tadıda öyledir elleriniz dert görmesin
YanıtlaSilcanım ellerine sağlık fırında mücveri çok seviyorum hem çok hafif oluyor hemde yedikçe yiyesmim geliyor yumuşacık:)
YanıtlaSilBernacığım ellerine sağlık. Yemekte pişti olmak diye buna denir :) Ben de fırında olanını daha sık yapıyorum. Hatta daha kolay ve hafif oluyor. Bazen kızartma kaçamağı da yapmadan olmuyor.
YanıtlaSilmücver harika görünüyor peynirli kek gibi olmuş.ferah sofralarınız,ağız tadınız olsun sağlıkla kalın.
YanıtlaSilEllerine sağlık çok güzel görünüyor
YanıtlaSil