Sayfalar

8 Haziran 2010 Salı

BADEMLİ TAVUK SOTE

MALZEMELER
2 adet tavuk göğüs,100 gr krema,soyasosu,galetaunu,100 gr badem,tereyağ


YAPILIŞIBademler tereyağında kavrulurken içerisine julıen doğranmış tavuk göğsünü galeta ununa batırıp silkeleyip yağa ilave edelim.rengi bembeyaz olunca üzerine soyasosu ilave edip biraz sosla kızarmasını sağlayıp üzerine krema ilave edip istenilen kıvamda kızartalım sıcak sıcak servis yapalım

12 yorum:

  1. Bernacığım eline sağlık.Tavuğun bu halini çok seviyorum. Sevgiyle kal...

    YanıtlaSil
  2. Çok nefis görünüyor. Ellerine sağlık canım.

    YanıtlaSil
  3. afiyet olsun canım nefis olmuş ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  4. çok güzel görünüyor Bernacığım eline sağlık .karnımı acıktırdı

    YanıtlaSil
  5. Canım,
    ellerine sağlık. Badem de her yere yakışıyor. Çok güzel görünüyor.
    Sevgiyle kal.

    YanıtlaSil
  6. ooo ellerine sağlık bernacığım,soya soslu tavuk nefis... bir bademli olunca da söyleyecek söz bulamıyorum afiyet olsun..

    YanıtlaSil
  7. Ellerinize sağlık, görüntü çok güzel..

    YanıtlaSil
  8. BERNACIĞIM ÇOK EDĞİŞİK BİR TARİF ELİNE SAĞLIK..

    YanıtlaSil
  9. Değişik olmuş,ellerine sağlık..Sevgiler..

    YanıtlaSil
  10. Senin de ellerine saglik arkadasim... Icinde badem olurda o yemek yenmez mi? Ben de bugün yapmak istiyorum bademli pilav... Sevgilerimle öpüyorum...

    YanıtlaSil
  11. Nefis olmuş Bernacıgım eline saglık.

    YanıtlaSil
  12. ellerinizesağlık çok nefis olmuş heleki badem de içine katıldımı harika olur

    YanıtlaSil

düşünceleriniz benim için önemli,vakit ayırdığınız için teşekkürler......